Ceban şi Donică, oficial candidaţi la Primăria capitalei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ceban şi Donică, oficial candidaţi la Primăria capitalei

Candidatul Partidului Socialiştilor, Ion Ceban, şi candidatul Mişcării Profesioniştilor „Speranţa-Надежда”, Andrei Donică, au fost înregistraţi de către Consiliul Electoral al Circumscripţiei Electorale municipale Chişinău (CECEC) în calitate de candidaţi la funcţia de primar general al municipiului Chişinău. Hotărârea a fost luată în cadrul şedinţei CECEC de sâmbătă, 7 septembrie, transmite IPN.

Printr-o altă hotărâre luată în aceeaşi şedinţă a fost înregistrată lista de candidaţi în Consiliul municipal Chişinău din partea PSRM şi Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa-Надежда”. PSRM merge în campanie cu o listă de 54 de candidaţi la funcţia de consilieri, iar Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa-Надежда – cu 26 de persoane.

Totodată, CECEC a înregistrat două grupuri de iniţiativă, eliberându-le liste de subscripţie pentru a strânge semnături în vederea înregistrării candidaturii la funcţia de primar general al municipiului Chişinău a fostului primar general interimar, Ruslan Codreanu, iar la funcţia de consilier a activistului civic, Mihail Bagas.


 
Similare
RECOMANDĂRI