Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Blocul ACUM, înregistrat în cursa electorală. Urmează să-şi prezinte candidaţii până la sfârşitul lunii

PAS şi PPDA participă la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie într-un bloc comun. Entitatea electorală a fost înregistrată de Comisia Electorală Centrală şi urmează să înceapă pregătirile pentru scrutinul parlamentar, care va avea loc în patru circumscripţii uninominale, odată cu alegerile locale generale.

Cu votul a 8 membri CEC, blocul electoral "ACUM Platforma DA şi PAS" a fost înregistrat pentru participare la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie. Totodată, a fost înregistrat simbolul electoral al blocului pentru imprimare pe buletinele de vot.

Până la sfârşitul lunii, reprezentanţii blocului ACUM spun că vor face publice şi numele candidaţilor care vor fi înaintaţi din partea blocului la alegerile parlamentare.

Pe 20 octombrie, alegerile parlamentare noi vor avea loc în circumscripţiile Europa de Vest, Chişinău, Nisporeni şi o circumscripţie ce aparţine regiunii transnistrene. Necesitatea organizării scrutinului a apărut după ce Maia Sandu, Andrei Năstase, Vlad Plahotniuc şi Viorel Melnic şi-au depus mandatele de deputat.
Similare
RECOMANDĂRI