Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Încă un câştigător din cadrul Campaniei "AI CARTE, AI PARTE" a intrat în posesia unei cărţi electronice - a şasea la număr

S-a încheiat cea de-a şasea săptămână de concurs din cadrul Campaniei ”AI CARTE, AI PARTE!”, de la TVR MOLDOVA. O carte electronică oferită de ENTER, ce conţine 600 de volume de titluri în limba română încărcate de bestseller.md, a ajuns la câştigător. Este vorba despre Angela Creţu, o fidelă telespectatoare a emisiunii MATINALII.

Angela Creţu a participat pentru a doua oară la concursul săptămânal ”AI CARTE, AI PARTE!”. Ea a avut încredere în propriile cunoştinţe şi n-a cedat de la prima încercare, iar acest lucru i-a adus premiul mare.

În finala concursului din această săptămână, concurenţii au aflat mai multe despre opera lui Vasile Alecsandri, iar doctorul conferenţair Tatiana Potâng a oferit un interviu reporterului MATINALII Violeta Scrişu, unde a vorbit despre contribuţia marelui scriitor în dezvoltarea literaturii române.
 
După ce au urmărit un reportaj informativ despre activitatea clasicului, participanţii la concurs au răspuns la întrebarea ”Cu ce operă şi în ce revistă a debutat Vasile Alecsandri?”. În mai puţin de 20 de secunde, ei au oferit răspunsul corect - ”Nuvela Buchetiera de la Florenţa”, în revista ”Dacia Literară”. Cea mai rapidă a fost Angela Creţu. Ceilalţi participanţi s-au ales cu premii de consolare, cărţi oferite de BookStore şi câte un mic dejun delicios de la Tucano Coffe.

În perioada 27 iunie- 31 august, urmăriţi Matinalii, răspundeţi corect la întrebarea zilei din cadrul concursului ”AI CARTE, AI PARTE” şi aveţi posibilitatea să intraţi în etapa finală a concursului săptămânal şi să câştigaţi o carte electronică, ce conţine 600 de volume în limba română. 
RECOMANDĂRI