Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

FOTO. A cincea carte electronică, oferită în cadrul Campaniei ”AI CARTE, AI PARTE!”, a ajuns la câştigător

Încă un câştigător a fost desemnat în cadrul concursului săptămânal din cadrul Campaniei ”AI CARTE, AI PARTE” de la TVR MOLDOVA. Elena Mogîldea, o telespectatoare a emisiunii ”Matinalii” pasionată de lectură, a plecat acasă cu o carte electronică oferită de Enter. În cea de-a cincea săptămâna a campaniei, telespectatorii TVR MOLDOVA au avut posibilitatea să se delecteze cu informaţii despre marii povestitori ai neamului românesc.

În această săptămână, telespectatorii TVR MOLDOVA s-au întrebat ”De ce iubim femeile”, carte scrisă de Mircea Cărtărescu. Marţi s-a pus la bătaie cartea ”Imposibila întoarcere” de Marin Preda, miercuri am ajuns în lumea lui Petre Ispirescu cu ajutorul cărţii ”Basmele românlor”, iar joi marele povestitor din Humuleşti a fost în prim-planul discuţiilor.Cei patru participanţi din etapa finală a concursului au intrat în universul poveştilor şi a povestirilor, iar ghid le-a fost Spiridon Vangheli. Scriitorul a acceptat invitaţia Matinalilor de a fi prezent la Tucano Coffe, unde a oferit un interviu reporterului TVR MOLDOVA Cătălina Russu. Acesta a povestit mai multe despre cum a apăut ultima lui carte, ”Crăiţa”, volum dedicat soţiei acestuia, Eleonora.Cele patru participante, Elena Mogîldea, Elena Drăguţan, Cristina Coroban şi Liliana Erhan, au avut la dispoziţie 20 de secunde pentru a răspunde la întrebarea ziliei - Ce nume poartă soţia lui Spiridon Vangheli în prefaţa cărţii ”Crăiţa”?

Răspunsul este ”Crăiţa mea, cu ochia albaştri” şi a fost oferit de Elena Mogîldea. Tânăra telespectatoare este librar de profesie şi adoră să citească, iar datorită concursului ”AI CARTE, AI PARTE” are posibilitatea să se bucure de o carte electronică oferită de Enter, ce conţine 600 de volume în limba română, încărcate de Bestseller. Celelalte participante din concurs s-au ales cu premii de consolare - volume de cărţi de la BookStore şi surprize dulci de la Tucano Coffe.Cea mai mare bucurie a fost întâlnirea cu scriitorul Spiridon Vangheli. Concurentele au avut posibilitatea să discute cu acesta şi să primească autografe de la autor.

În perioada 27 iunie- 31 august, urmăriţi Matinalii, răspundeţi corect la întrebarea zilei din cadrul concursului ”AI CARTE, AI PARTE” şi aveţi posibilitatea să intraţi în etapa finală a concursului săptămânal şi să câştigaţi o carte electronică, ce conţine 600 de volume în limba română.


 
RECOMANDĂRI