Concurs: AI CARTE, AI PARTE! la emisiunea MATINALII
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Concurs: AI CARTE, AI PARTE! la emisiunea MATINALII

Din 27 iunie echipa emisiunii MATINALII, de la TVR MOLDOVA, provoacă toţi iubitorii de lectură să participe, în emisie directă, la un concurs interactiv!

Până la sfârşitul verii, în fiecare săptămână, telespectatorii au şansa să câştige o bibliotecă electronică (eBook Reader) cu peste 600 de cărţi în limba română. La finalul concursului, toţi participanţii vor primi în dar cărţi şi se vor bucura de surprize de la parteneri.

 Urmaţi 3 paşi pentru a câştiga o carte electronică şi o bibliotecă digitală, cu TVR MOLDOVA:

1. În fiecare dimineaţă urmăriţi emisiunea MATINALII! Prezentatorii emisiunii MATINALII vor anunţa tema concursului, din literatura sau istoria românilor şi vor prezenta un reportaj tematic. Ulterior, va fi lansată o întrebare, la care vor putea răspunde toţi cei care au urmărit cu atenţie reportajul.

2. Intraţi pe pagina de Facebook a emisiunii MATINALII! De luni până joi, concursul va avea loc exclusiv pe pagina de Facebook a emisiunii MATINALII, iar primii care vor da răspunsul corect la întrebarea lansată de prezentatori se vor număra printre finalişti şi vor intra în posesia unor cărţi valoroase;

3. Fiţi atenţi şi ageri! Dacă sunteţi unul dintre cei 4 finalişti ai săptămânii, veţi fi invitat înfinală, care va avea loc vineri, în emisie directă. Veţi avea la dispoziţie 30 de secunde pentru a răspunde corect la întrebarea lansată de moderatorul concursului. Dacă reuşiţi să daţi primul răspunsul corect, veţi intra în posesia unei biblioteci electronice (eBook Reader) cu peste 600 de cărţi în limba română.
Campania “AI CARTE, AI PARTE!” a fost lansată de TVR MOLDOVA pe 1 iunie şi are drept scop promovarea lecturii în limba română şi valorificarea literaturii române.

Mai multe detalii, inclusiv regulamentul concursului “AI CARTE, AI PARTE!”, găsiţi pe pagina de Facebook a emisiunii MATIALII.
Succes!
 
Partenerii concursului:


 
RECOMANDĂRI