Cea de-a doua carte electronică din cadrul campaniei "AI CARTE, AI PARTE" şi-a găsit câştigătorul
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cea de-a doua carte electronică din cadrul campaniei "AI CARTE, AI PARTE" şi-a găsit câştigătorul

A doua carte electronică ce conţine 600 de volume în limba română, pusă la bătaie în cadrul concursului săptămânal din campania "AI CARTE, AI PARTE!”, şi-a găsit câştigătorul! Este vorba despre Natalia Ţurcanu.

Tânăra este o telespectatoare fidelă a emisiunii Matinalii şi a ajuns în finala concursului miercuri, când a răspuns corect la întrebarea zilei şi s-a ales cu volumul oferit de BookStore "Cotroceniul Regal”, semnat de istoricul Diana Mandache. Natalia s-a calificat în etapa finală a concursului, care are loc în fiecare zi de vineri, la Tucano Coffee, acolo unde participanţii trebuie să răspundă în timp real la întrebarea adresată de reporterul Matinalii în cadrul concursului ”AI CARTE, AI PARTE!”.Pentru că subiectul acestei săptămâni a fost autorii care au scris despre istoria românilor, astăzi, în concurs, s-a discutat despre cel mai mare val de deportări - cel din 6 iulie 1949.

Fiindcă este pasionată de istorie, Natalia a răspuns imediat la întrebarea "Cine a semnat hotărârea sovietului de miniştri RSSM nr. 509 din 28 iunie 1949, privind deportările”. Răspunsul corect oferit de Natalia este "Preşedintele sovietului de miniştri RSSM, Gherasim Rudi”. Această informaţie a fost discutată cu istoricul Octavian Ţîcu, într-un interviu oferit reporterului Matinalii Cătălina Russu.

Natalia s-a bucurat enorm de premiul pe care l-a primit, o carte electronică oferită de Enter, cu 600 de volume în limba română, încărcate de Bestseller.md.

Celelalte trei participante din etapa finală au primit volumul "Homo moldovanus sovietic”, lansat recent de istoricul Octavian Ţîcu, iar partenerii concursului, Tucano Coffee, au oferit cafea şi desert.În perioada 27 iunie – 31 august, aveţi posibilitatea să câştigaţi săptămânal o carte electronică, ce conţine 600 de volume în limba română, dacă participaţi la concursul din cadrul campaniei ,,AI CARTE, AI PARTE!”.

Partenerii concursului:


 
Similare
RECOMANDĂRI