A treia carte electronică din cadrul campaniei "AI CARTE, AI PARTE!" şi-a găsit câştigătorul
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

A treia carte electronică din cadrul campaniei "AI CARTE, AI PARTE!" şi-a găsit câştigătorul

Încă o telespectatoare fidelă a postului nostru de televiziune a câştigat o carte electronică, în cadrul concursului ,,AI CARTE, AI PARTE!”, care are loc în fiecare zi de vineri, în perioada 27 iunie – 31 august.

Cea de-a treia câştigătoare este Livia Pelepciuc, o tânără din capitală care urmăreşte în fiecare zi emisiunea ,,Matinalii”.Subiectul ediţiei de astăzi a fost George Călinescu şi opera sa ,,Enigma Otiliei”, iar pentru premiul cel mare, o carte electronică oferită de Enter, cu 600 de volume în limba română, încărcate de bestseller.md, au luptat trei concurenţi: Ghiocela Carabin Costin, care a venit de la 100 km distanţă de Chişinău, Eugenia Drăguţan şi Livia Pelepciuc, o liceană din capitală.

În această dimineaţă, s-a dus o bătălie strânsă. Niciuna dintre concurente n-a reuşit să răspundă imediat la întrebarea adresată de reporterul Matinalii Cătălina Russu. Abia la a treia încercare de a alege un câştigător, când s-a adresat ultima întrebare: Care era titlul iniţial al romanului ,,Enigma Otiliei”, s-a dat răspunsul corect - ,,Părinţii Otiliei”.Livia a câştigat premiul mare, iar celelalte concurente au primit premii de la partenerii noştri BookStore, un desert şi o băutură oferită de gazda concursului ,,AI CARTE, AI PARTE!”, Tucano Coffee.


 
În perioada 27 iunie – 31 august, aveţi posibilitatea să câştigaţi săptămânal, o carte electronică, ce conţine 600 de volume în limba română, dacă participaţi la concursul din cadrul campaniei ,,AI CARTE, AI PARTE!”.Partenerii:
Similare
RECOMANDĂRI