A noua carte electronică din cadrul campaniei ”AI CARTE, AI PARTE!” a plecat la Bucureşti
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

A noua carte electronică din cadrul campaniei ”AI CARTE, AI PARTE!” a plecat la Bucureşti

Vinerea aceasta, un alt telespectator TVR MOLDOVA s-a ales cu o carte electronică, în cadrul campaniei ”AI CARTE, AI PARTE!”. De această dată, câştigătoarea a făcut drum lung, venind la Chişinău tocmai de la Bucureşti, pentru a ajunge în etapa finală a concursului săptămânii.

Alexandra Florentina Costaş este o telespectatoare fidelă şi participă aproape în fiecare dimineaţă la concursul zilnic ”AI CARTE, AI PARTE!”, de pe pagina de Facebook MATINALII. Aceasta a câştigat de mai multe ori competiţia, dar abia acum s-a hotărât să vină la Chişinău ca să lupte pentru premiul mare – o carte electronică oferită de ENTER, ce conţine 600 de volume în limba română, încărcate de Bestseller.

În cea de-a noua săptămână a concursului, publicul TVR MOLDOVA a aflat mai multe informaţii despre autorii români care au folosit umorul în operele lor.

La final de săptămână, reporterul MATINALII Cătălina Russu a discutat cu scriitorul Iulian Filip despre reflectarea Primului Război Mondial în creaţia scriitorului George Topârceanu.

Participanţii concursului au urmărit un material informativ despre viaţa şi activitatea poetului George Topârceanu. Aşa cum prevede regulamentul, Cătălina Russu a adresat întrebarea săptămânii: ”SUB CE PSEUDONIM PUBLICĂ TOPÂRCEANU ÎN REVISTA „BELGIA ORIENTULUI”?”. Iar cea care a răspuns corect şi cel mai rapid, ”G.Top”,  a fost Alexandra Florentina Costaş.Ceilalţi participanţi au primit câte un mic dejun delicios din partea Tucano Coffee şi s-au ales cu seturi de cărţi oferite de BookStore.Vă reamintim, campania "AI CARTE, AI PARTE" se desfăşoară în perioada 26 iunie - 31 august 2018, cu scopul de a promova literatura română şi pentru a-i motiva pe reprezentanţii tuturor generaţiilor să citească. Ultima săptămână de concurs începe luni, 27 august, şi este dedicată marelui poet Mihai Eminescu. 

În cadrul Campaniei "AI CARTE, AI PARTE", lansată de TVR MOLDOVA pentru telespectatorii Matinalilor, vă invităm să participaţi la un nou concurs pe pagina de Facebook a Matinalilor, de luni până joi. În baza unui material informativ, va fi adresată o întrebare, iar cel care va răspunde primul va accede în etapa finală, care va avea loc în fiecare zi de vineri. Cel mai activ şi ingenios se va alege cu o carte electronică, care va conţine 600 de volume de cărţi în limba română.

Campania "AI CARTE, AI PARTE" se desfăşoară în perioada 26 iunie - 31 august 2018, iar scopul este să promovăm literatura română şi să motivăm generaţiile de toate vârstele să citească.

Similare
RECOMANDĂRI