A fost câştigată ultima carte electronică din cadrul campaniei  ”AI CARTE, AI PARTE!”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

A fost câştigată ultima carte electronică din cadrul campaniei ”AI CARTE, AI PARTE!”

La finalul acestei săptămâni, chiar de Ziua Limbii Noastre cea Română, s-a încheiat concursul din cadrul campaniei ”AI CARTE, AI PARTE!”. Cea de-a zecea carte electronică, ce conţine 600 de volume în limba română, oferite de compania ENTER, a fost câştigată la MATINALII de Alexandrina Garuţa, o liceană îndrăgostită de creaţia lui Eminescu, în special de poezia”Glossă”.

Ultima săptămâna a campaniei a fost dedicată marelui poet român Mihai Eminescu. Zi de zi, echipa MATINALII a oferit publicului informaţii despre biografia şi activitatea lui Eminescu, iar la final de săptămână, Cătălina Russu a realizat un interviu cu academicianul Mihai Cimpoi. Acesta a vorbit despre importanţa pe care a avut-o Eminescu la dezvoltarea limbii române, dar şi despre faptul că operele marelui poet se încadrează în literatura universală.

Finaliştii din această săptămână au trebuit să răspundă la întrebări despre Mihai Eminescu. Deşi participanţii au fost bine documentaţi, aceştia n-au putut oferi un răspuns la prima întrebare. Abia din a doua încercare, aceştia au răspuns corect, iar cea mai rapidă a fost Alexandrina Garuţa. Tânăra a mai participat în cadrul concursului, chiar la prima ediţie, atunci însă n-a reuşit să câştige, în schimb a crezut în propriile forţe şi a reuşit să obţină premiul cel mare.Ceilalţi concurenţi au plecat acasă şi ei cu daruri, s-au ales cu un set de cărţi oferite de BookStore. Fiecare a primit şi câte un dejun delicios din partea Tucano Coffee.Vă reamintim, concursul din cadrul campaniei "AI CARTE, AI PARTE" s-a desfăşurat în perioada 27 iunie - 31 august 2018, cu scopul de a promova literatura română şi pentru a-i motiva pe reprezentanţii tuturor generaţiilor să citească.

Cei mai activi şi mai curajoşi au participat şi au câştigat cărţi valoroase tipărite, dar şi volume în format electronic. Iar premiul mare, cartea electronică ce conţine 600 de volume în limba română, încărcate de Bestseller, a bucurat zece telespectatori, care au răspuns corect la întrebarea săptămânii.   
Similare
RECOMANDĂRI