A fost câştigată a opta carte electronică din cadrul campaniei ”AI CARTE, AI PARTE”. Victoria Şuligan este marea norocoasă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

A fost câştigată a opta carte electronică din cadrul campaniei ”AI CARTE, AI PARTE”. Victoria Şuligan este marea norocoasă

Cu paşi rapizi şi siguri, campania ”AI CARTE, AI PARTE”, se apropie de final. Astăzi, în cea de a opta săptămână de concurs, încă o telespectatoare MATINALII s-a ales cu o carte electronică, oferită de compania ENTER, ce conţine 600 de volume în limba română, încărcate de Bestseller.md. Victoria Şuligan este cea care a plecat acasă cu premiul mare.

Pe parcursul săptămânii, de luni până joi, telespectatorii MATINALII au aflat mai multe informaţii despre autorii care au scris istoria neamului românesc. Cei care au fost atenţi la informaţiile difuzate în timpul emisiunii, au putut răspunde corect la întrebarea zilnică, publicând mesajele pe pagina de Facebook a concursului.

Cei mai rapizi participanţi au câştigat câte o carte, dar şi calificarea în etapa finală.

Vinerea aceasta, concurenţii s-au înscris într-o competiţie la care şi-au demonstrat cunoştinţele pe care le au despre Dimitrie Cantemir.Violeta Scrişu, reporterul “MATINALII”, a pregătit pentru finaliste întrebări pe măsură. Iar Victoria Şuligan s-a dovedit a fi cea mai informată şi cea mai rapidă - ea a ştiut că oraşul Constantinopol este locul în care Dimitrie Cantemir a scris opera ”Istoria Ieroglifică”.

Şi celelalte participante s-au ales cu premii, cărţi oferite de BookStore, dar şi câte un mic dejun delicios din partea Tucano Coffee.Vă îndemnăm, în perioada 27 iunie - 7 septembrie, să urmăriţi “MATINALII” şi să răspundeţi corect la întrebarea zilei, din cadrul concursului ”AI CARTE, AI PARTE”. Doar astfel aveţi posibilitatea să intraţi în etapa finală a concursului şi să câştigaţi o carte electronică ce conţine 600 de volume în limba română.

În cadrul Campaniei "AI CARTE, AI PARTE", lansată de TVR MOLDOVA pentru telespectatorii Matinalilor, vă invităm să participaţi la un nou concurs pe pagina de Facebook a Matinalilor, de luni până joi. În baza unui material informativ, va fi adresată o întrebare, iar cel care va răspunde primul va accede în etapa finală, care va avea loc în fiecare zi de vineri. Cel mai activ şi ingenios se va alege cu o carte electronică, care va conţine 600 de volume de cărţi în limba română.

Campania "AI CARTE, AI PARTE" se desfăşoară în perioada 26 iunie - 31 august 2018, iar scopul este să promovăm literatura română şi să motivăm generaţiile de toate vârstele să citească.

Similare
RECOMANDĂRI