Ziarul de Gardă: Vladimir Plahotniuc a părăsit teritoriul SUA pe 28 august
Vizualizari:

Ziarul de Gardă: Vladimir Plahotniuc a părăsit teritoriul SUA pe 28 august

Fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, pe al cărui nume instanţele Republicii Moldova au emis un mandat de arestare (în lipsă), ar fi părăsit oraşul Miami din SUA la sfârşitul lunii august curent.

Conform datelor deschise ale organelor pentru securitate internă ale SUA, unde poate fi accesat şi istoricul intrărilor şi ieşirilor cetăţenilor, Vladimir Plahotniuc a părăsit oraşul Miami la 28 august curent.

Ziarul de Gardă a verificat istoricul călătoriilor lui Vladimir Plahotniuc după ce liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a scris pe pagina sa de Facebook că Plahotniuc ar fi plecat în Turcia.

Istoricul călătoriilor mai arată că, anterior, Plahotniuc a intrat pe teritoriul SUA la 15 iunie, ca urmare a schimbării puterii în ţară.

În timp ce informaţiile oficiale arată că Plahotniuc ar fi părăsit SUA, fără a se cunoaşte destinaţia spre care a plecat, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, susţine că Plahotniuc s-ar afla, de fapt, în Turcia, fără a fi prezentată însă vreo confirmare oficială în acest sens.

Similare
RECOMANDĂRI