Vlad Filat, despre plângerea depusă în Germania împotriva sa: „Abia aştept să prezint probe procurorilor despre cum a înţeles Igor Popa să mă reprezinte”
Sursa foto:deschide.md Vizualizari:

Vlad Filat, despre plângerea depusă în Germania împotriva sa: „Abia aştept să prezint probe procurorilor despre cum a înţeles Igor Popa să mă reprezinte”

Fostul premier Vlad Filat spune că „abia aşteaptă” să prezinte probe procurorilor germani, împotriva fostului său avocat Igor Popa. Asta după ce Casa de Avocatură „Popa şi Asociaţii” a anunţat că a depus o plângere penală, pentru defăimare şi insultă, la Procuratura din oraşul Frankfurt am Main, Germania.

„În legătură cu ”plângerea” depusă de fostul ”avocat”, în Germania, precizez următoarele: Să dea Domnul, dar nu cred. Abia aştept să am oportunitatea să prezint probele procurorilor germani despre modul în care a înţeles aşa numitul avocat Igor Popa să mă reprezinte. Ce ţine de acţiunile mele vizavi de el, nu în Germania, nu la Cahul, nu în altă parte, dar la Chişinău, urmează să informez ulterior”, a scrie Vlad Filat pe pagina sa de Facebook.

Amintim că ieri, Casa de avocatură „Popa şi Asociaţii” a anunţat că a depus o plângere penală, pentru defăimare şi insultă, la Procuratura din oraşul Frankfurt am Main, Germania, în baza „tuturor declaraţiilor mincinoase expuse pâna acum în spaţiul public de către Vlad Filat şi alte persoane” în adresa lui Igor Popa, fostul avocat al lui Vlad Filat.

Asta după ce cu o zi înainte, fostul premier Vlad Filat a lansat, la un post de televiziune, acuzaţii în adresa fostului său avocat Igor Popa.
Similare
RECOMANDĂRI