Vlad Filat confirmă că „un emisar” l-a vizitat în penitenciar şi i-a „dat de înţeles” să depună un denunţ împotriva lui Igor Dodon
Sursa foto:jurnal.md Vizualizari:

Vlad Filat confirmă că „un emisar” l-a vizitat în penitenciar şi i-a „dat de înţeles” să depună un denunţ împotriva lui Igor Dodon

Fostul premier al Republicii Moldova Vlad Filat neagă faptul că eliberarea sa ar avea la bază un video pe care l-ar deţine acesta, în care preşedintele statului Igor Dodon ia mită pentru a-l vota pe fostul preşedinte Nicolae Timofti, aşa cum a declarat anterior liderul Partidului Nostru Renato Usatîi.

„Niciodată în viaţa mea nu am făcut mizerie de genul interceptări telefonice şi aşa mai departe. Toate aceste speculaţii rămân la nivel de speculaţii atâta timp cât ele nu vor fi probate”, a declarant Filat în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

În acelaşi timp Vlad Filat a confirmat informaţiile conform cărora „cineva” l-a vizitat în penitenciar pentru a-i cere să depună un denunţ împotriva lui Igor Dodon.

„A fost o tentativă, a fost un emisar, care a încercat să vorbească cu mine în vederea unor favoruri ulterioare şi mi-a dat de înţeles că e nevoie să depun un denunţ împotriva lui Igor Dodon. Eu am fost „beneficiar” al denunţurilor minciunoase suficient. Eu nici la nivel ipotetic nu puteam să fac asta”, a mai spus Filat.

Fostul premier spune că a fost doar un început de discuţie şi că nu ştie despre ce ar fi urmat să fie denunţul. În acelaşi timp, Filat a refuzat să spună cine a fost acel emisar, sugerând că asta nu este relevant.
Similare
RECOMANDĂRI