Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Viorica Dăncilă, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată: Guvernul PSD va intra în istorie ”ca un guvern foare bun”

Viorica Dăncilă a declarat după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată, că au fost şi social-democraţi care au trădat. ”Nu este o problemă, plecăm cu datoria împlinită”, a spus Dăncilă, care a explicat şi că partidul merge mai departe la alegerile pezidenţiale, candidatura sa urmând a fi lansată oficial sâmbătă.

”Moţiunea a trecut, au fost şi colegi din cadrul PSD care au trădat. Nu este o problemă, plecăm cu datoria împlinită!, a spus Dăncilă, afirmând că PSD şi-a îndeplinit obiectivele.

”Le doresc celorlalţi să vină în plen cât mai repede. Fac apel la preşedintele României să nominalizeze cât mai repede un premier care să-şi asume guvernarea”, a spus Dăncilă.

Aceasta a afirmat că ar vrea să existe ”chiar azi” o nominalizare de nou premier.

Dăncilă a explicat că PSD merge mai departe la alegerile pezidenţiale, candidatura sa urmând a fi lansată oficial sâmbătă.

”Vom intra în turul al doilea, mergem cu candidatura mai departe” a afirmat Dăncilă, iar Guvernul PSD va intra în istorie ”ca un guvern foare bun”.

„După cum ştiţi am fost aleasă prin Congres. Rămân la şefia PSD. Nu am cum să fac un pas în spate şi nu voi face un pas în spate. Nu îmi reproşez nimic. Am ţinut după europarlamentare o echipă unită, împreună cu colegii am adoptat măsuri bune pentru populaţie. Nu am ce să îmi reproşez. Ca un guvern foarte bun (întrebată cum va rămâne în istorie – n.r.)”, a mai afirmat Viorica Dăncilă, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată de către Parlament.


ULTIMA ORĂ. Guvernul de la Bucureşti a picat. Viorica Dăncilă nu mai este premier

Similare
RECOMANDĂRI