Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Un deputat socialist mânca supă chiar în timpul şedinţei Comisiei juridice

A mâncat o supă, a vorbit la telefon, a navigat pe internet şi, între timp, a mai şi votat câteva proiecte de legi. Performanţa îi aparţine deputatei socialiste Ala Dolinţă care, ieri, în timpul şedinţei online a Comisiei juridice a legislativului de la Chişinău s-a aflat într-un local din oraş. Într-un final, deputatul a fost pus la punct de colegii de fracţiune.

Pandemia de coronavirus a făcut ca multe şedinte ale comisiilor parlamentare să aibă loc online. Iar unii deputaţi par să folosească această libertate după cum îi duce capul. În timpul şedinţei de ieri a Comisiei juridice, numiri şi imunităţi a Legislativului de la Chişinău, deloc pătrunsă de importanţa misiunii sale, deputata socialistă Ala Dolinţă s-a aflat într-un local din oraş. Asta în timp ce colegii ei discutau şi votau viitoarele proiecte de legi.

După hramul Chişinăului, la ora nouă dimineaţa, deputatului i s-a făcut poftă de o supă cu tăieţei, pe care nu s-a jenat să o savureze, chiar dacă o puteau vedea toţi colegii parlamentari. În plus, ea a stat pe net şi a vorbit nestingherită la telefon. Activitatea ei nu a trecut neobservată de  colegi, spre amuzamentul membrilor comisiei.

Într-un final, la îndemnul preşedintelui Comisiei, Ala Dolinţa a închis camera video.
Similare
RECOMANDĂRI