Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. TVR MOLDOVA a apreciat performanţa în cadrul Galei "Români pentru români"

TVR MOLDOVA a apreciat şi în acest an performanţa. În cadrul celei de-a treia ediţii a Galei "Români pentru români", nouă personalităţi au fost apreciate cu premiul TVR MOLDOVA ca simbol al legăturii dintre cele două maluri ale Prutului, iar alte două trofee au fost acordate post-mortem. Iar muzica bună a întregit seara de sărbătoare.

Gala TVR MOLDOVA a început cu ropote de aplauze pentru cuplul Ion şi Doina Aldea-Teodorovici, premiaţi post-mortem. Mama Doinei, Eugenia Marin, a fost cea care a ridicat premiul, înmânat de directorul general al Televiziunii Române, Doina Gradea.
 
Scriitorul Spiridon Vangheli a primit trofeul pentru Promovarea Limbii Române. Premiul a fost înmânat de directorul TVR Internaţional, Cristina Leorenţ.

Autorul seriei de volume "Basarabia Necunoscută", Iurie Colesnic, a fost apreciat pentru promovarea Istoriei Neamului. Iar premiul pentru Excelenţă în Artă a mers la dirijorul Orchestrei Naţionale "Lăutarii", Nicolae Botgros.
 
Mircea Eşanu, directorul executiv al Fondului de Investiţii Sociale, a primit premiul pentru Responsabilitate socială, iar Victoria Dunford a obţinut trofeul pentru Diasporă.
 
Premiul oferit de TVR MOLDOVA pentru Performanţă în Educaţie a ajuns la preşedintele Asociaţiei Învăţătorilor din România, Filiala din Republica Moldova, Mariana Marin. Iar trofeul pentru Promovarea şi Restaurarea Patrimoniului Cultural Românesc a fost acordat directorului Agenţiei de inspectare şi restaurare a monumentelor, Ion Ştefăniţă.
 
Premiul tânărul anului l-a primit echipa youth.md, în timp ce distincţia oferită de TVR MOLDOVA pentru Performanţă în Afaceri a mers la Vasile Cazacu, director executiv al companiei Balkan Pharmaceuticals. Al doilea trofeu post-mortem a fost oferit echipajului SMURD care, în vara anului 2016, a căzut în apropierea satului Haragîş, raionul Cantemir. Premiul a fost ridicat de fondatorul Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare, Raed Arafat.
 
Gala TVR MOLDOVA a ajuns la a treia ediţie.
 
Similare