VIDEO. Trei tineri, care au jefuit patru staţii PECO, înarmaţi şi deghizaţi, au fost reţinuţi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Trei tineri, care au jefuit patru staţii PECO, înarmaţi şi deghizaţi, au fost reţinuţi

Trei tineri care au atacat şi jefuit patru staţii PECO (trei din Chişinău şi una din raionul Străşeni), au fost reţinuţi.

Primul furt a avut loc la sfârşitul lunii decembrie, la o staţie PECO din sectorul Rîşcani al capitalei,Tinerii au sustras 38 900 de lei. Au urmat alte 3 atacuri tâlhăreşti, unde infractorii erau înarmaţi şi deghizaţi cu măşti şi haine negre. Suma totală a pagubei înregistrate în urma comiterii acestor infracţiuni este de 170.000 de lei.

Cei trei au vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani şi sunt originari din raioanele Călăraşi şi Rezina. Domiciliile lor au fost percheziţionate, acolo fiind depistate şi ridicate mai multe bunuri care au fost folosite în timpul comiterii infracţiunilor.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 72 de ore. La moment se întreprind acţiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţie, în vederea întăririi bazei probatorii, precum şi stabilirea apartenenţei acestora la comiterea altor infracţiuni, înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova.

Similare
RECOMANDĂRI