VIDEO. Şoferul unui microbuz de rută, prins în stare de ebrietate la volan. Avea 1,62 mg/l în aerul expirat
Vizualizari:

VIDEO. Şoferul unui microbuz de rută, prins în stare de ebrietate la volan. Avea 1,62 mg/l în aerul expirat

Un şofer, conducătorul unui microbuz de rută din Chişinău, a fost depistat în stare de ebrietate. Rezultatul testului alcoolscopic a arătat o concentraţie de 1,62 mg/l în aerul expirat.

Şoferul a fost depistat ieri, în jurul orei 20:00, pe strada Vasile Lupu din capitală. Potrivit oamenilor legii, acesta se deplasa neuniform şi încălca regulile de circulaţie, din acest motiv, şoferul a fost somat să oprească maşina. Conducătorul, însă, nu s-a conformat cerinţelor legale ale poliţiştilor de patrulare. Din cauza stării avansate de ebrietate, şoferul a pierdut control maşinii şi a creat un accident rutier, tamponând un alt mijloc de transport.

Şoferul s-a dovedit a fi un bărbat de 42 de ani, care activează în calitate de şofer pe o rută, iar în acel moment era fără pasageri.

Conducătorul auto este cercetat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate şi producerea unui accident rutier. Instanţa de judecată urmează să se pronunţe, ulterior, în privinţa sancţiunii asupra cazului.

Inspectoratul Naţional de Securitate Publică reiterează că nu tolerează cazurile în care şoferii îşi permit să încalce Regulamentul Circulaţiei Rutiere. Persoanele care pun în pericol siguranţa rutieră sunt sancţionate în baza legislaţiei Republicii Moldova.
Similare
RECOMANDĂRI