Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Pe strada 31 august s-au curăţat şi defrişat arbori, iar circulaţia a fost sistată

Nici nu a venit iarna, că deja s-a dat startul pregătirilor pentru sărbătorile de Crăciun. În acest an, autorităţile ne promit o sărbătoare de milioane, pe strada 31 august. Astăzi, toată ziua acolo s-au tăiat şi curăţat copacii, iar ciculaţia a fost sistată.

S-a circulat bară la bară, în special pe strada Gavriil Bănulescu Bodoni. Între timp, muncitorii de la Spaţii Verzi lucrau în continuu la defrişarea şi curăţarea arborilor.
 
Pietonii circulau nestingherit pe acolo, în ciuda recomandărilor autorităţilor de a evita zona. Cu ochii în patru, şi printre crengile aruncate pe jos, grupe întregi de copii se îndreptau la Muzeul Naţional de Istorie pentru că aveau programate vizite.
 
Serviciile municipale au fost mobilizate încă de pe acum, pentru că se pregătesc intens de sărbătorile de iarnă. Îşi propun că organizeze cel mai frumos Târg de Crăciun care a fost vreodată în Chişinău.
 
În curând aici vor începe lucrările de amenajare a unui patinoar. Acesta va fi functional din data de 15 decembrie.
 
Circulaţia este sistată până în această seară. Iar şoferii ar trebui să se deprindă cu ambuteiajele create astăzi.
 
Din data 15 decembrie, când va fi inaugurat Târgul de Crăciun, circulaţia va fi sistată în perimetrul străzilor Bodoni şi Puşkin.
 
Iniţiativa de a muta distracţia pe strada 31 august aparţine premierului Pavel Filip. În plus, un brad va fi instalat în faţa Palatului Naţional, iar cel de-al doilea, tradiţional, în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Distracţia va începe pe 15 decembrie şi se va încheia pe 14 ianuarie.
Similare