VIDEO. Partidul ŞOR şi-a înaintat candidatul pentru funcţia de deputat în Hînceşti: „Vom transforma Hînceştiul în Strasbourg”
Sursa foto:partidulsor.md Vizualizari:

VIDEO. Partidul ŞOR şi-a înaintat candidatul pentru funcţia de deputat în Hînceşti: „Vom transforma Hînceştiul în Strasbourg”

Partidul Şor şi-a anunţat, astăzi, candidatul pentru funcţia de deputat în circumscripţia nr. 38, Hînceşti. Despre acest lucru a anunţat liderul formaţiunii, Ilan Şor, într-o conferinţă la care acesta a participat prin Skype.

Candidatul partidului ŞOR este Vitalie Balinschi, vicepreşedintele formaţiunii şi fost şef la Inspectoratul Fiscal de Stat din Chişinău. Vitalie Balinschi susţine că va implementa în circumscripţie proiectele de succes de la Orhei.

„În calitate de vice-preşedinte al Partidului Politic ŞOR eu am cutreierat toate localităţile din ţară. Raionul Hînceşti este asemănător raionului Orhei. Eu sunt gata să devin deputatul personal al fiecărui locuitor al raionului Hînceşti. Sunt pregătit să îmi asum responsabilitatea şi să implimentez toate proiectele pe care le-am realizat cu succes în raionul Orhei,” a menţionat în discursul său Vitalie Balinschi, candidatul partidului ŞOR la funcţia de deputat în c. 38 la Hînceşti. 

Ilan Şor a menţionat şi de această dată că încet încet Orheiul se transformă în Monaco şi a promis că va transforma Hînceştiul într-un mic Strasbourg.

„La fel cum construim la Orhei un adevărat Monaco, la fel cum Taraclia începem să construim mica Nisa, aşa cum am promis,  vom face din această circumscripţie un adevărat Strasbourg. Noi nu mergem spre Europa, noi vom aduce Europa la noi”, a dat asigurări Ilan Şor.

Menţionăm că alegerile parlamentare noi pentru funcţia de deputat în circumscripţia uninominală nr. 38, municipiul Hînceşti, vor avea loc la data de 15 martie 2020.

Funcţia de deputat a rămas vacantă după ce Alexandru Botnari, ales deputat în circumscripţia nr. 38, şi-a dat demisia, fiind în incompatibilitate de funcţie. El a fost ales în calitate de primar al oraşului Hînceşti.

Şi liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, Ia în calcul posibilitatea de a candida pentru funcţia de deputat la alegerile parlamentare care vor avea loc în circumscripţia 38, Hînceşti. Cele cinci partide constituiente ale Mişcării Politice UNIREA au decis să meargă împreună în cursa electorală.

Partidul Acţiune şi Solidaritate o înaintează pe fostul ministru al justiţiei, Olesea Stamate, la funcţia de deputat în circumscripţia electorală uninominală nr. 38, Hînceşti.

Vlad Ţurcanu, prim-vicepreşedintele Partidului Unităţii Naţionale este candidatul PUN la funcţia de deputat pentru circumscripţia 38 Hînceşti.

Menţionăm că CEC a anunţat că peste 40 de partide pot să-şi înainteze candidaţi pentru funcţia de deputat în circumscripţia Hînceşti.

 

Similare
RECOMANDĂRI