VIDEO. O femeie din Chişinău a vrut să angajeze un killer din Donbas, pentru a elimina un datornic. Planurile i-au fost dejucate de SIS
Sursa foto:SIS Vizualizari:

VIDEO. O femeie din Chişinău a vrut să angajeze un killer din Donbas, pentru a elimina un datornic. Planurile i-au fost dejucate de SIS

O locuitoare a capitalei a fost reţinută de către Serviciul de Informaţii şi Securitate, de comun cu Procuratura municipiului Chişinău, oficiul Ciocana şi Inspectoratul de Poliţie Ciocana, pentru pregătire de omor intenţionat, din interes material, la comandă.

Femeia a intrat în vizorul SISMdupă ce s-a implicat în căutarea unui ”killer” cu experienţă de luptă în Donbass, care urma să ”lichideze” un bărbat de 41 de ani, care i-ar fi datorat o sumă de bani.

Datorită acţiunilor prompte ale organelor de drept, un ofiţer de informaţii sub acoperire a fost infiltrat drept pretins ”killer”, urmând ca pentru o sumă de bani, să ”execute” omorul.

Femeia a fost reţinută în flagrant, în momentul transmiterii celei de-a doua tranşe de bani.

Femeia, în vârstă de 56 de ani, a fost reţinută preventiv pentru 72 de ore, urmând ca procurorii să-i înainteze învinuirea şi să prezinte în instanţă demersul la arest.

Pentru aceste acţiuni, legislaţia prevede până la 20 de ani de închisoare sau detenţiune pe viaţă.

Secvenţe video şi audio din cadrul operaţiunii

Similare
RECOMANDĂRI