Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Gala “Demos TN” din România premiază excelenţa de pe ambele maluri ale Prutului

Gala Internaţională “Demos TN” din Târgu Neamţ şi-a desemnat laureaţii. Printre ei se numără şi personalităţi marcante din Republica Moldova. Atitudinea, curajul şi solidaritatea socială de care au dat dovadă basarabenii au fost premiate peste Prut.

Sergiu Aga, parohul Bisericii “Sfântul Vasile de la Poiana Mărului” din Orhei, a luat premiul Galei Demos TN pentru promovarea ortodoxiei şi a valorilor acesteia în spaţiul basarabean. Şcolit în România, preotul a reuşit să adune în jurul său comunitatea românească din Orhei. A luptat mult pentru această cauză nobilă şi a reuşit să ridice o biserică de toată frumuseţea, care face cinste Mitropoliei Basarabiei.

Premiul pentru democraţie i-a revenit politicianului Andrei Năstase.

Organizatorii spun că, prin această gală, îşi doresc să evidenţieze performanţele din domeniile cultură, economie, politică, jurnalism şi afaceri de pe ambele maluri ale Prutului.

Gala Internaţională a Premiilor de Excelenţă „DEMOS T.N.”, care se organizează în fiecare an, este dedicată personalităţilor şi proiectelor care au obţinut rezultate deosebite la nivel naţional şi internaţional şi îşi propune să extindă recunoaşterea personalităţilor şi a proiectelor cu impact constructiv asupra României.
Similare