VIDEO. Deschiderea oficială a Eurovision 2019. Toate cele 41 de delegaţii au defilat prin faţa jurnaliştilor şi a fanilor
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Deschiderea oficială a Eurovision 2019. Toate cele 41 de delegaţii au defilat prin faţa jurnaliştilor şi a fanilor

La Tel Aviv, la Teatrul Naţional al Israelului, a avut loc duminică seara deschiderea oficială a concursului Eurovision 2019. Toate cele 41 de delegaţii au defilat pe covorul portocaliu, prin faţa jurnaliştilor şi a fanilor. Culoarea aleasă anul acesta pentru covor simbolizează culoarea soarelui, care străluceşte puternic în Israel. Ester Peony, reprezentanta României, va cânta în a doua semifinală, care va avea loc pe 16 mai.

Emoţii, dar şi nerăbdare la Tel Aviv. Cu mult entuziasm, artiştii care vor evolua la ediţia din acest an a concursului Eurovision au defilat pe covorul portocaliu în deschiderea oficială a competiţiei.

Delegaţia României este condusă de Smaranda Vornicu Shalit.

Eurovision debutează marţi, 14 mai, în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.

Reprezentanta României, Ester Peony, va cânta  în a doua semifinală, adică pe 16 mai. Ca să se califice în marea finală, de pe 18 mai, Ester Peony are nevoie de voturile românilor din străinătate.

De dimineaţă, pe scena de la Tel Aviv, cele şase reprezentante precalificate au repetat din nou show-urile cu care speră să câştige inima publicului şi, bineînţeles, a juriului.

Similare
RECOMANDĂRI