Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Andrei Năstase despre decizia PSRM de a continua negocierile: „Este foarte, foarte greu să crezi”

Co-preşedintele Blocului politic ACUM, Andrei Năstase, susţine că este foarte, foarte greu să crezi în declaraţiile făcute de PSRM. „Am urmărit declaraţiile făcute de Igor Dodon şi ne vom convoca la nivelul celor două fracţiuni în Parlament şi vom veni cu o reacţie neapărat,” a spus Năstase în timpul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA după ce PSRM a hotărât că vor continua negocierile pentru o coaliţie de guvernare cu Blocul „ACUM”.

„Este foarte greu să dai crezare unor asemenea declaraţii, de-a lungul timpului, s-au făcut angajamente scrise. Dodon spre exemplu a făcut un angajament scris în 2016 că nu va colabora cu Plahotniuc, iar din 2016 până în prezent cu Plahotniuc s-a votat sistemul mixt, legea spălării banilor şi aşa mai departe.
 
Andrei Năstase a pus la îndoială declaraţia lui Igor Dodon precum că nu vor face o alianţă cu Partidul Democrat. „De unde ştim noi că în paralel cu discuţiile publice nu se fac tot felul de târguri şi negocieri, pentru că eu nu am auzit, până în momentul de faţă, un răspuns la o întrebare, pentru mine sacramentală, vor face sau nu coaliţie cu Plahotniuc.”

Întrabat dacă ACUM e gata să revină la masa de negocieri cu PSRM, Andrei Năstase a menţionat că trecând peste trădări şi experienţa proastă din trecut, blocul este dispus să caute soluţii pentru a ieşi din acest impas.
 
Amintim că astăzi la Şedinţa Consiliului Republican al PSRM s-a hotărât că socialiştii vor continua negocierile pentru o coaliţie de guvernare cu Blocul ACUM şi nu a fost analizată varianta de coaliţie cu PDM. 
Similare
RECOMANDĂRI