Valeriu Munteanu: Andrei Nastase nu vrea să-i amendeze pe Igor Dodon, Zinaida Greceanâi şi Irina Vlah, pentru nerespectarea zilei de doliu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Valeriu Munteanu: Andrei Nastase nu vrea să-i amendeze pe Igor Dodon, Zinaida Greceanâi şi Irina Vlah, pentru nerespectarea zilei de doliu

Valeriu Munteanu, preşedintele Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia, a primit răspuns de la Ministerul Afacerilor Interne, după ce a cerut să fie amendaţi factorii de decizie de la Preşedinţie, Parlament şi din Găgăuzia pentru faptul că nu au coborât drapelele în bernă pe 23 august, când Guvernul a decretat zi de doliu, potrivit MAI sesizarea a fost direcţionată la Procuratura Generală.

Reprezentanţii Procuraturii au analizat-o şi au trimis-o înapoi la Ministerul de Interne, motivând că încălcările prevăzute în Codul Contravenţional la art. 322 se constată de Poliţie.

Valeriu Munteanu afirmă că „Poliţia, sub conducerea lui Andrei Năstase, se eschivează de la aplicarea legii în privinţa colegilor săi de alianţă”, pentru că ar fi trebuit să fi amendaţi preşedintele Igor Dodon, speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi şi başcanul Irina Vlah.

Spre examinare la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova ar mai fi  două sesizări pentru amendarea lui Ion Ceban, de la PSRM pentru încălcarea legii electorale, dar şi aceste sesizări la fel sunt „murate” spune Munteanu. 

Similare
RECOMANDĂRI