Valeriu Ghileţchi a primit tiltul de „Membru onorific al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Valeriu Ghileţchi a primit tiltul de „Membru onorific al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei”

Fostul deputat Valeriu Ghileţchi a primit titlul „Membru onorific al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei” şi medalia APCE pentru activitatea susţinută în cadrul institutţiei europene.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, fostul deputat scrie că a primit din partea Preşedintelui APCE titlul de Membru onorific al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei şi medalia APCE pentru munca, activitatea şi rezultatele pe care le-am obţinut în cadrul acestui forum european.

„Consider că este o înaltă apreciere nu doar pentru mine, ci pentru toţi cei care m-au susţinut în ultimii zece ani, pentru soţie şi familie care au fost mereu alături, pentru colegii din PPE şi pentru Parlamentul Republicii Moldova care mi-a încredinţat această misiune”, a scris Valeriu Ghileţchi.

Valeriu Ghileţchi a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului în perioada  22 decembrie 2017 – 24 februarie 2019.

La începutul anului 2019, Valeriu Ghileşchi a fost desemnat cel mai activ parlamentar al anului 2018 în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. 
Similare
RECOMANDĂRI