Sursa foto:history.com Vizualizari:

Oferte speciale de Valentine’s Day pentru îndrăgostiţii din Chişinău

Ziua Îndrăgostiţilor sau Valentine's Day este sărbătorită de milioane de oameni din întreaga lume pe 14 februarie. Multe cupluri din Republica Moldova vor profita şi ele de această tradiţie, pentru a-şi mărturisi iubirea. Iar patronii localurilor îi tentează pe îndrăgostiţi cu meniuri şi programe speciale pentru această zi deosebită, în care dragostea pluteşte în aer.  

Pe 14 februarie, cuvântul te iubesc este rostit mai des ca niciodată. Dar îndrăgostiţii au nevoie şi de un cadru potrivit pentru a-şi mărturisi sentimentele alese. 

Pentru a sărbători, aşa cum se cuvine, Valentine’s Day, mulţi spun că destinaţia cea mai bună este un restaurant, unde muzica buna se aude pe fundal, mâncarea gustoasă este gătită repede şi pe placul îndrăgostiţilor, iar şampania curge în pahare. Şi, când toate sunt puse la punct, celor care se iubesc nu le rămâne decât să savureze momentele petrecute în doi.
 
Meniurile abundă în bucate speciale pentru această zi. Deserturile sunt cât mai colorate şi poartă denumiri originale.
 
Valentine’s Day îşi are originile în Marea Britanie şi, în fiecare an, milioane de oameni de pe tot globul profită de această zi pentru a spune “te iubesc”. La români, însă, sărbătoarea iubirii este Dragobetele, pe 24 februarie.
Similare