Urmează primul concurs pentru obţinerea dreptului de comercializare în parcuri şi pe străzile centrale din Chişinău
Sursa foto:chisinau.md Vizualizari:

Urmează primul concurs pentru obţinerea dreptului de comercializare în parcuri şi pe străzile centrale din Chişinău

Primăria municipiului Chişinău informează că au fost selectate 15 amplasamente pentru distribuirea prin licitaţie a locurilor de comerţ ambulant stradal, conform prevederilor Regulamentului privind licitaţiile cu strigare pentru obţinerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unităţii de comerţ ambulant stradal pe teritoriul municipiului. Astfel, primul concurs de profil urmează să aibă loc către data de 20 noiembrie 2020.

Viceprimarul de ramură, Inga Ionesii, a informat luni, în cadrul şedinţei operative săptămânale, că informaţia privind desfăşurarea licitaţiei pentru comercializarea în parcuri şi pe străzi din gherete a fost definitivată, urmând ca agenţii economici interesaţi să depună cereri pentru participare la concurs. Inga Ionesii a precizat că operatorii economici vor trebui să prezinte adiţional şi schiţele de proiect ale gheretelor pe care intenţionează să le amplaseze, în cazul dacă vor deveni câştigători ai licitaţiei.

Conform prevederilor Regulamentului privind licitaţiile pentru obţinerea dreptului de a încheia un contract pentru amplasarea unităţii de comerţ ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chişinău, concursul poate fi organizat după 20 de zile din momentul publicării informaţiei respective pe pagina web oficială a municipalităţii „chisinau.md".

Direcţia generală economie, comerţ şi turism va oferi consultări la necesitate, agenţilor economici interesaţi, cu privire la completarea formularelor şi depunerea cererilor pentru participare la licitaţie.

Conform estimărilor responsabililor municipali, primul concurs de profil urmează să aibă loc către data de 20 noiembrie 2020. 

Similare
RECOMANDĂRI