UPDATE. Cinci persoane au fost reţinute în urma precheziţiilor efectuate de ofiţerii şi procurorii anticorupţie
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

UPDATE. Cinci persoane au fost reţinute în urma precheziţiilor efectuate de ofiţerii şi procurorii anticorupţie

Cinci persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă de ofiţerii anticorupţie la Primăria Chişinău şi alte instituţii. Descinderile au avut loc într-un dosar care vizează ilegalităţi comise în domeniul construcţiilor. Percheziţiile continuă şi la această oră, susţin reprezentanţi ai CNA.

10:05 Ofiţerii şi procurorii anticorupţie efectuează percheziţii la mai multe adrese din Chişinău, inclusiv la Primăria capitalei, într-un dosar privind ilegalităţile comise de un grup de persoane în domeniul construcţiilor.

„Avem ”oaspeţi” în incinta Primăriei Chişinău. Organele abilitate desfăşoară percheziţii şi cercetări în cadrul unui dosar. Le urez succes şi le doresc să scoată la iveală toată mizeria care s-a adunat decenii la rând în Primărie. Vinovaţii trebuie să plătească”, scrie Silvia Radu pe o reţea de socializare.

„CNA şi procurorii anticorupţie efectuează percheziţii pe mai multe adrese din Chişinău, inclusiv în incinta Primăriei capitalei şi la Oficiul cadastral teritorial Chişinău. Acţiunile au loc într-un dosar privind ilegalităţile comise de către un grup de persoane în domeniul construcţiilor. Cu amănunte vom reveni pe parcursul zilei”, a declarat pentru ZdG purtătoarea de cuvânt a instituţiei anticorupţie Angela Starinschi.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Chişinău, Vadim Brînzaniuc, a declarat că percheziţiile se desfăşoară în birourile Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare.
Similare
RECOMANDĂRI