Un tânăr, reţinut după ce a intrat în casa unei bătrâne, a legat-o cu bandă adezivă şi i-a furat pormoneul cu bani
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un tânăr, reţinut după ce a intrat în casa unei bătrâne, a legat-o cu bandă adezivă şi i-a furat pormoneul cu bani

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, locuitor al raionului Comrat, a fost reţinut pentru 72 de ore, fiind suspectat de tâlhărie. Acesta ar fi intrat în casa unei femei în vârstă de 83 de ani din Cupcini, a agresat-o fizic, a imobilizat-o cu o bandă adezivă, legându-i mâinile şi picioarele, apoi  i-a sustras un portmoneu în care se aflau mijloace financiare în  sumă de 10 600 de lei. 

Incidentul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 iulie, spun oamenii legii. 

La 10 august, suspectul a fost localizat şi reţinut în raionul Cimişlia. Fiind audiat,  suspectul şi-a recunoscut vina în comiterea infracţiunii, iar în cadrul verificării declaraţiilor la faţa locului a reconstituit modul de operare în cursul săvârşirii infracţiunii.
 
Ca urmare a percheziţiilor la domiciliul suspectului, poliţiştii au depistat şi ridicat un portmoneu care s-a dovedit a fi a victimei.
 
Bănuitului  urmează a-i fi eliberat un mandat de arest pe un termen de 30 zile.
 
La fel, în privinţa acestuia urmează a fi aplicată sentinţa judecătoriei Comrat, din 29 iunie 2020 cu privire la condamnare la privaţiune de libertate pe un termen de un an şi şase luni, pentru infracţiune legată de furtul averii proprietarului,  în penitenciar de tip semiînchis.
 
În acest caz, a fost iniţiată o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul  riscă închisoare de la 8 la 10 ani.
 
Similare
RECOMANDĂRI