Un secretar de stat de la Ministerul Agriculturii îşi anunţă demisia din funcţie
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un secretar de stat de la Ministerul Agriculturii îşi anunţă demisia din funcţie

Secretarul de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, Maxim Popov, demisionează.Un anunţ în acest sens a fost făcut de Popov pe o reţea de socializare.

"Astăzi este ultima mea zi de muncă în calitate de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului. În acest context vreau să vă mulţumesc pentru rezultatele care le-am obţinut împreună şi pentru spiritul de echipă de care am dat dovadă în acest timp", a anunţat el. 

Funcţionarul n-a menţionat din ce motiv pleacă din funcţie.

"Pe durata mandatului meu, m-am condus de principii precum: transparenţă, profesionalism, dedicaţie, empatie, spirit de echipă, meritocraţie şi deschidere maximă faţă de parteneri. În acest context, mulţumesc încă odată tuturor colegilor din cadrul MADRM pentru ceea ce am reuşit să facem şi le doresc multă baftă în activitatea viitoare. Îmi exprim recunoştinţa şi mulţumirea aparte pentru Domnul Ministru, Ion PERJU, pentru suportul, încrederea şi autonomia acordată pe toată durata mandatului meu", a mai spus el.
Similare
RECOMANDĂRI