Un deputat ACUM spune că ieri, în timpul flashmobului, a rămas fără telefon. „A ajuns la sediul PD”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un deputat ACUM spune că ieri, în timpul flashmobului, a rămas fără telefon. „A ajuns la sediul PD”

Deputatul din partea blocului ACUM spune că ieri, în timpul evenimentelor din faţa Guvernului, un individ în civil i-a sustras telefonul, iar ulterior, accesând contul Google pentru a bloca telefonul, a depistat că dispozitibul mobil ar fi ajuns la sediul Partidului Democrat.

„În timpul flashmobului organizat de blocul ACUM, un individ în civil, în timp ce făceam o poză la tinerii aduşi pentru a distorsiona evenimentul, mi-a dat peste mână şi mi-a înhăţat telefonul. Tipul era unul dintre coordonatorii adulţi la tot circul care s-a întâmplat astăzi la Guvern.

Ulterior, accesând contul meu de Google pentru a bloca telefonul, am fost şocat să descopăr că el a ajuns la sediul PD. În cele 8 minute cât s-a aflat acolo presupun că băieţii au reuşit să descarce toată informaţia. Ulterior - cred că cineva şi-a dat seama că aşa telefoane au geolocaţie şi repejor l-au dus înapoi şi l-au lăsat pe scările Guvernului (cel puţin aşa mi-a zis poliţia).

În jurul orei 14.00 telefonul a ajuns deja la Direcţia municipală de Poliţie unde după vreo 2 ore de aşteptare mi-a fost întors.

Calific acest lucru ca tâlhărie ziua în amiaza mare, în încercarea de a intimida deputaţii din opoziţie”, a scris pe pagina sa de Facebook Dan Perciun.

Citeşte şi:


Un grup de tineri agresivi a dat peste cap acţiunea organizată de Blocul Politic ACUM

Similare
RECOMANDĂRI