Un colectiv de cercetători din România anunţă despre testarea unui eventual vaccin pentru COVID-19
Sursa foto:OncoGen Vizualizari:

Un colectiv de cercetători din România anunţă despre testarea unui eventual vaccin pentru COVID-19

Cercetătorii de la OncoGen Timişoara anunţă că au început o serie de teste pentru un eventual vaccin pentru noul coronavirus.

UPDATE: Profesorul român care spune că a descoperit vaccinul împotriva COVID: Îmi trebuie o lună jumate să verific în laborator dacă această tehnologie dă rezultate

„O zi foarte importantă pentru OncoGen: avem vaccinul, echivalentul a 1000 de doze”, anunţă profesorul universitar doctor Virgil Păunescu, directorul Centrului OncoGen, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara.

Cercetătorii OncoGen susţin că au terminat ieri sinteza vaccinului,  iar astăzi au început testarea acestora, însă doar pentru testare în laborator, deocamdată.

Centrul de Terapii Genice şi Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, este primul centru de cercetare în domeniul terapiilor genice cu dotări de ultimă generaţie din România şi singurul de acest tip din Europa de Est care dispune de facilităţi de cercetare fundamentală şi aplicată pentru medicina translaţională.


 
Similare
RECOMANDĂRI