Un bărbat şi o femeie din Republica Moldova s-au aflat la bordul unui autocar  răsturnat în Egipt. Care este starea acestora
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un bărbat şi o femeie din Republica Moldova s-au aflat la bordul unui autocar răsturnat în Egipt. Care este starea acestora

La bordul autobuzului turistic implicat într-un accident rutier pe autostrada Sharm el-Sheikh – Cairo, în Republica Arabă Egipt, pe 19 februarie, se aflau doi cetăţeni ai Republicii Moldova.

Este vorba despre un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 31 de ani, care au primit asistenţa necesară şi acum se află în afara oricărui pericol, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, se menţionează că numărul total al persoanelor rănite se ridică la 21 de persoane, cetăţeni ai Ucrainei, Kazahstan, Federaţiei Ruse şi Egipt. Tuturor le-a fost  acordată asistenţa necesară. Informaţia a fost confirmată de Administraţia centrală pentru îngrijiri urgente din Egipt.

Misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale Republicii Moldova funcţionează în regim alertă pentru a oferi asistenţa necesară conaţionalilor aflaţi în dificultate. Lista misiunilor diplomatice cu datele de contact ale acestora poate fi găsită pe pagina web a MAEIE: www.mfa.gov.md/sites/default/files/tabel.pdf.
 
Similare
RECOMANDĂRI