Sursa foto:Poliţia capitalei Vizualizari:

Un bărbat din Ştefan-Vodă, reţinut după ce şi-a ucis cu cruzime amicul de pahar

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, originar din r-nul Ştefan Vodă, a fost reţinut pentru comiterea unui omor. Acesta ar fi lovit cu pumnii, de mai multe ori, un alt bărbat în vârstă de 44 de ani, iar în rezultat, acesta a decedat. Cadavrul victimei a fost depistat pe data de 19 noiembrie, lângă calea ferată din apropierea str. Luncii din sectorul Râşcani.

La examinarea cadavrului de către medicul legist, în regiunea cutiei toracice şi a feţei au fost depistate mai multe urme de lovituri. Crima a avut loc în locuinţa improvizată din adiacentul str. Luncii, unde cei doi ar fi intrat într-un conflict, după ce au consumat alcool. 

Bănuitul în comiterea infracţiunii a fost reţinut şi escortat la inspectorat. În cadrul acţiunilor procesual penale individul şi-a recunoscut vinovăţia, spunând că cearta şi bătaia a început din cauza geloziei.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile şi este cercetat penal pentru omor,  care conform legislaţiei penale în vigoare se pedepseşte cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.  Anterior, bărbatul a fost judecat pentru mai multe infracţiuni.

Similare
RECOMANDĂRI