Un bărbat de 32 de ani, reţinut de oamenii legii pentru săvârşirea unui omor într-un apartament din Chişinău
Sursa foto:politia.md Vizualizari:

Un bărbat de 32 de ani, reţinut de oamenii legii pentru săvârşirea unui omor într-un apartament din Chişinău

Un tânăr de 32 de ani, originar din capitală, a fost identificat şi reţinut pentru omorul unui bărbat, cadavrul căruia a fost descoperit, în stare de putrefacţie, în seara zilei de 10 iulie, într-un apartament de pe str. Lisabona din sectorul Buiucani al Chişinăului.

Victima era locuitor al capitalei, în vârstă de 39 de ani, pe suprafaţa corpului acestuia fiind depistate urme de moarte violentă. Oamenii legii au stabilit că  la 3 iulie curent, în apartamentul victimei a avut loc un conflict şi o altercaţie fizică între bănuit şi proprietar.
 
În urma conflictului, individul, având asupra sa un cuţit şi un ciocan, a aplicat mai multe lovituri pe suprafaţa corpului victimei. În urma plăgilor de cuţit primite şi a loviturilor de ciocan, bărbatul a decedat. Bănuitul a sustras din apartament video registratorul şi cuţitul cu care a săvârşit crima şi, împreună cu un amic, le-au aruncat într-un iaz din sectorul Buiucani al capitalei.
  
Atât bănuitul, cât şi prietenul acestuia, în vârstă de 27 de ani, au fost identificaţi, reţinuţi, încătuşaţi şi escortaţi la Inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor. Ambii bărbaţi şi-au recunoscut vinovăţia.
 
Individul care a comis omorul a fost plasat în arest pentru 30 de zile şi este cercetat penal pentru omor, care conform legislaţiei penale în vigoare se pedepseşte cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani.
Similare
RECOMANDĂRI