Un avocat, bănuit de punerea în circulaţie a drogurilor
Vizualizari:

Un avocat, bănuit de punerea în circulaţie a drogurilor

Activitatea ilicită a unui grup de persoane a fost investigată prin prisma implicării sale în circulaţia ilegală de droguri. În cadrul investigaţiilor a ajuns în vizorul organelor de drept şi un bărbat, cu vârsta de 34 ani, care practică activitate de avocat.

Astfel, la 25 februarie, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), oamenii legii au percheziţionat domiciliul bănuitului. În rezultatul percheziţiei, a fost depistată şi ridicată o substanţă cristalizată de culoare albă asemănătoare cu drog de tip „PVP”, folii de staniol şi alte ustensile specifice de consumare a drogurilor, care aveau urme de utilizare.

Pe parcursul investigaţiilor care au durat un an, au fost stabiliţi indici privind implicarea directă a bănuitului în circuitul ilegal al substanţelor narcotice şi în special etnobotanice, dar şi celor de tip „PVP”. În acest sens, evident a fost probat faptul implicării bărbatului în schema criminală.

Pentru perioada investigaţiei, bănuitul este prezumat nevinovat, până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti finale.
Similare
RECOMANDĂRI