Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Umorul a fost întotdeauna un leac pentru cei aflaţi în situaţii de criză. Reţelele sociale îşi dovedesc din plin eficienţa iar viaţa socială s-a mutat pe Internet

Umorul a fost întotdeauna un leac pentru cei aflaţi în situaţii de criză. Boala, izolarea la domiciliu, carantina, restricţiile de circulaţie nu au rupt şi legăturile umane. Reţelele sociale îşi dovedesc din plin eficienţa iar viaţa socială s-a mutat pe Internet. Vorbim şi de politică, dar tot mai puţin, Virusul e acum personajul principal - şi ca inamic şi ca subiect de glumă.

O ieşire din casă în perioada de carantină este o adevărată aventură.

După echipament, şi lăcomia unora este des ironizată.

Iar tusea, care acum câteva luni nu îngrozea pe nimeni, a devenit cel mai înfiorător simptom.

Euforia cumpărăturilor nu a ocolit nici cele pe mai pretenţiose gospodine. Iar lucrul de acasă poate fi uneori dificil pentru părinţi. Dar soluţii pot fi găsite.

Alţii riscă ca după perioada de autoizolare şi sedentarism să-şi compare numărul de kilogramele cu un număr de telefon mobil.
 
Cei aflaţi în carantină au găsit şi metode inedite să-şi plimbe animalele de companie. Unii folosesc drona, alţii profită că au o lesă lungă şi stau la etajul întâi.

Iar dacă medicii nu v-au convins că trebuie să vă spălaţi pe mâini poate urmaţi exemplul necuvântătoarelor.

În perioada de criză pentru întreaga omenire, sportul în aer liber a devenit un lux. Mai ales pentru pasionaţii de jogging. Cine nu are bandă de alergare dar în schimb are imaginaţie poate găsi o soluţie. Un pic de ulei sau săpun lichid şi pista de atletism de la domiciliu este gata.
Imaginaţia celor izolaţi la domiciliu nu se opreşte aici.

Nici petrecerile zgomotoase de altă dată nu mai sunt la fel.

Şi femeile vor arăta altfel după perioada de carantină. Dar când se va termina totul şi vor fi iarăşi liber, să vezi atunci bucurie.
 
Internauţii au găsit şi nume de botez pentru cei născuţi după perioada de autoizolare - Covidiu sau Covidia.
 
Unii spun că nu este plictisitor acasă, însă nu înţeleg de ce o pungă de orez are 7476 de boabe, iar alta 7498 de boabe. Şi după ce termină de socotit, unii au trecut la un alt joc.

Cei care au avut programată nunta şi trebuit anulată pot considera că au primit o a doua şansă la libertate. Iar cei care nu au renunţat la cununie, au renunţat totuşi la tradiţionalele ţinute.

Internauţii au făcut şi un bilanţ al ghinioanelor cu care s-a confruntat omenirea anul. Dar şi o prognoză pentru acest an.


 
Similare
RECOMANDĂRI