Trenul de pe cursa Chişinău – Socola (Iaşi) va avea staţie la Călăraşi
Sursa foto:mei.gov.md Vizualizari:

Trenul de pe cursa Chişinău – Socola (Iaşi) va avea staţie la Călăraşi

În urma mai multor apeluri din partea locuitorilor, Ministrul Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici, a solicitat administraţiei CFM sa găsească soluţii pentru efectuarea unei opriri suplimentare la staţia Călăraşi, a trenului care circulă pe cursa Chişinău – Socola (Iaşi), începând cu data de 9 decembrie.

„Am stabilit cu conducerea CFM ca trenul care circulă pe cursa Chişinău – Socola (Iaşi) să efectueze o oprire şi la staţia din Călăraşi. Această staţie va oferi confort pasagerilor care călătoresc spre Iaşi, economisind atât timp, cât şi bani. Este important să asigurăm pasagerilor călătorii sigure, convenabile ca preţ şi operativitate”, a menţionat Chiril Gaburici.

Garnitura circulă în zilele de sâmbătă şi duminică. Aceasta porneşte la ora 06:10 din capitală şi ajunge la Călăraşi la ora 07:02. Preţul unui bilet de călătorie pe segmentul Chişinău – Călăraşi este de 25 lei - pentru clasa I de confort; 19 lei pentru clasa II şi, respectiv, 14 lei pentru clasa a treia.

Din staţia Călăraşi, trenul porneşte la ora 07:06 şi ajunge la Iaşi la ora 10:15. Preţul unui tichet de călătorie pentru acest tronson variază în funcţie de clasă, de la 70, la 100 lei/adult. Returul se va efectua la ora 17:42 din Socola, iar la Călăraşi trenul soseşte la 20:44. În capitală, garnitura ajunge la 21:32.
 
Similare
RECOMANDĂRI