Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Tot mai multe mărturii şi dovezi despre profilul violent al lui Gheorghe Dincă. Atenţie, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Audieri extinse la Poliţia din Caracal. Anchetatorii au stat de vorbă cu încă un vecin al lui Gheorghe Dincă. Este unul dintre bărbaţii pe care Dincă îi chema la diverse treburi prin curte şi le dădea cartele de telefon preplătite. Au fost audiaţi şi părinţii Alexandrei, ca să-i ajute pe anchetatori să deblocheze telefonul fetei ucise. Nimeni nu cunoaşte însă codul, aşa că anchetatorii sunt în impas. Atenţie, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Gheorghe Dincă obişnuia să împartă cartele de telefon prepay câtorva persoane, printre care şi unui vecin care joi a fost chemat la discuţii.

Bărbatul a recunoscut că a primit o cartelă de la Dincă pe 10 iunie şi a povestit că îl vizita destul de des.

Avocatul Tonel Pop a declarat că, din investigaţiile de până acum, rezultă că Gheorghe Dincă era violent şi i-ar fi bătut inclusiv pe cei care îl ajutau.

Anumite suspiciuni au fost confirmate de expertiza informatică.

Părinţii Alexandrei au mers şi ei la Poliţia Caracal. Anchetatorii sperau să afle de la ei codul pentru deblocarea telefonului adolescentei, dar nici ei nu îl cunosc. În aceste condiţii, va fi folosit un soft de decriptare pentru a face apoi percheziţia informatică.

Dacă nici acesta nu va funcţiona, se reactualizează softul, o procedură care se poate prelungi la câteva săptămâni.

Unchiul Alexandrei este nemulţumit de felul în care au fost chemaţi la audieri părinţii fetei.

Similare
RECOMANDĂRI