Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Tik Tok-erii care au organizat o cursă ilegală în parcul Valea Trandafirilor au fost identificaţi. Primarul, indignat de acest caz

Au fost identificaţi cei trei vitezomanii care au organizat o cursă ilegală pe o alee din Parcul Valea Trandafirilor. Unul dintre cei care se afla la volan este minor şi are 17 ani deci nu posedă permis de conducere. Poliţia spune că una dintre maşinile implicate era închiriată.

Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă pe aleea principală din Parcul Valea Trandafirilor. Imaginile au fost postate pe Internet, chiar de autori, şi au stârnit indignarea opiniei publice. După ce imaginile au devenit virale, Poliţia a anunţat că i-a găsit pe toţi făptaşii.

TUDOR BORŞ, şef de Secţie, Direcţia de Poliţie Chişinău: „Au fost indentificaţi trei tineri. Doi sunt cu vârstele de 20, 21 de ani, dar şi un minor cu vârsta de 17 ani.

Unul dintre teribilişti şi-a recunoscut vina şi spune că regretă fapta.

„-Am vrut să facem un video pentru Tik Tok.
-Câte automobile au fost în parc?
- Două automobile.
- Regretaţi cele întâmplate?
- Da”.

Revoltat este şi primarul general al Chişinăului, Ion Ceban.

ION CEBAN, primar general Chişinău: „Nişte puştani umblă cu BMW-uri prin parc. Unii şi fără permis de conducere. Doamne fereşte dacă ar fi fost oameni în parc. Eu cred că sunt lucruri inacceptabile”.

Primarul a anunţat că, în toate spaţiile publice din Chişinău, urmează să fie instalate camere video. Ion Ceban i-a îndemnat şi pe agenţii economici să facă acelaşi lucru. Poliţiştii au anunţat că cei trei indivizi participanţi la cursa ilegală vor fi sancţionaţi. Unul dintre ei, de 21 de ani,  riscă să fie privat de dreptul de a conduce până la un an, amendă de până la 2000 de lei şi 5 puncte de penalizare. Un alt şoferul, de 20 de ani, ar urma să fie sancţionat cu 4500 de lei pentru că a încredinţat conducerea maşinii unei persoane care nu deţine permis de conducere. Iar minorului care a urcat la volan va fi amendat cu 5000 de lei pentru că a condus fără permis şi a avut un comportament agresiv.
Similare
RECOMANDĂRI