Termoelectrica anunţă o nouă campanie „Achiţi iarna, fii răsplătit vara”
Sursa foto:Termoelectrica Vizualizari:

Termoelectrica anunţă o nouă campanie „Achiţi iarna, fii răsplătit vara”

Termoelectrica anunţă astăzi lansarea campaniei anuale ”Achiţi iarna, fii răsplătit vara”. În cadrul campaniei, blocurile conectate la SACET (Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică), fără datorii la consumul de energie termică şi a apei calde, vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a instalaţiilor de termoficare pentru următoarea perioada de încălzire. Perioada de desfăşurare a campaniei este 1 iunie – 31 august curent.

”Investim de fapt în rapoarte corecte cu consumatorii serviciilor Termoelectrica. Prin realizarea lucrărilor de spălare hidropneumatică şi testare la presiune a sistemelor interne de încălzire din blocurile locative contribuim la siguranţa şi confortul beneficiarilor noştri”, a declarat directorul general Termoelectrica, Veaceslav Eni.

Înscrierea în campania „Achiţi iarna – fii răsplătit vara” se face de către gestionarul fondului locativ prin depunerea unei cereri în formă liberă adresată Termoelectrica, la Centrul Comercial din str. T. Vladimirescu, 6, sau la sediile teritoriale ale întreprinderii, în perioada 01 iunie – 31 august. Unica condiţie este lipsa datoriilor blocurilor faţă de Termoelectrica.

Sediile teritoriale:

Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);
Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);
Râşcani – b-dul. Moscova, 11A (022-442-365);
Botanica – str. Teilor 7/3; (0-22-77 94 11);
Buiucani – str. V. Lupu, 63 (022-751-529);

În mod normal, serviciile menţionate sunt realizate de agenţi economici licenţiaţi în acest domeniu şi costă câteva mii de lei, cheltuieli suportate de către locatarii blocului, se spune într-un comunicat al Termoelectrica. 

În cadrul ediţiei de anul trecut a campaniei ”Achiţi iarna – fii răsplătit vara” au fost premiate peste 30 de blocuri locative.

Similare
RECOMANDĂRI