Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Târgul Universităţilor din România a fost organizat la Bălţi şi Cahul

Peste 20 de Universităţi din România şi-au expus oferta educaţională pentru studenţii basarabeni. Târgul Universităţilor a făcut un popas la Bălţi şi Cahul. Absolvenţii din Republica Moldova, care îşi doresc să-şi continue studiile în România, au primit răspunsuri la întrebările care îi frământă.

De la medicină la teologie, inginerie, drept sau litere – practic din orice domeniu, în funcţie de preferinţele absolvenţilor, toate au făcut parte din ofertele prezentate în cadrul Târgului Universităţilor din România. Pe lângă burse şi cazare, universităţile mai oferă şi posibilitatea unui schimb de experienţă cu instituţii din Uniunea Europeană.
 
Cei care doresc să urmeze o facultate de inginerie în domeniul petrolului şi a gazelor, pot opta pentru Universitatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti.
 
Tinerii prezenţi la târg spun că optează petru o facultate în România pentru că aceasta le deschide mai multe oportunităţi de viitor.
 
La târg au participat voluntarii asociaţiilor de basarabeni din România, studenţi din principalele 18 centre universitare româneşti.
 
Târgul Universităţilor din România a ajuns la cea de-a şaptea ediţie şi este organizat de Federaţia Asociaţiilor de Basarabeni din România.
Similare
RECOMANDĂRI