SONDAJ. 83% dintre cetăţeni se simt mai în siguranţă în Republica Moldova decât în alte locuri, în timpul pandemiei de coronavirus
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

SONDAJ. 83% dintre cetăţeni se simt mai în siguranţă în Republica Moldova decât în alte locuri, în timpul pandemiei de coronavirus

Un procetn de 83% dintre cetăţenii Republicii Moldova afirmă că, în timpul pandemiei de coronavirus, se simt mai în siguranţă în Republica Moldova decât în alte locuri ale lumii. Datele reies dintr-un sondaj de opinie publicat astăzi de compania IMAS.

Potrivit sondajului, 9% dintre respondenţi spun că s-ar simţi mai în siguranţă în alte locuri decât în Republica Moldova, în timp ce 8% dintre cei chestionaţi nu au răspuns sau nu au ştiut să răspundă la întrebare.Din sondajul publicat de IMAS mai reiese că 32% dintre cetăţenii Republicii Moldova consideră că virusul a fost creat pentru a duce la o criză economică globală, 26% cred că pandemia de coronavirus a pornit din China,  în timp ce alte 26 procente dintre responenţi spun că virusul a fost creat într-un laborator militar. 

16% dintre cei chestionaţi nu au ştiut sau nu au vrut să răspundă la întrebarea referitoare lamotivul pentru care s-a declanşat pandemia de coronavirus.Sondajul a fost realizat telefonic în perioada 31 martie - 8 aprilie, pe un eşantion de 1020 de persoane din 432 de localităţi ale Republicii Moldova.

Marja de eroare este de  +/- 3%.


 
Similare
RECOMANDĂRI