Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Sistemul de supraveghere online a trasnportului public din Chişinău nu mai funcţionează. Ce spun reprezentanţii Primăriei

Troleibuzele şi autobuzele din Chişinău nu vor mai putea fi monitorizate prin GPS. Asta pentru că sistemul implementat pentru supravegherea online a transportului public nu mai funcţionează.

Primăria susţine că firma care presta acest serviciu nu şi-a îndeplinit obligaţiile şi a suspendat plăţile. Iar compania, la rândul ei, a suspendat monitorizarea GPS. Autorităţile din Chişinău sunt în căutarea unor alte firme, în special cu experienţă internaţională, care ar putea propune o aplicaţie de monitorizare online mult mai eficientă.

VICTOR CHIRONDA, viceprimar Chişinău: „Regia Transport Electric a contractat o companie care trebuia să contracteze nişte servicii de organizare a acestui sistem GPS, din păcate compania nu a prestat serviciile în volumul necesar şi în calitatea stabilită în contract din acest motiv nu au fost achitaţi. Fiind nemulţumiţi de această situaţie au decis să nu prelungească deservirea”.
Similare
RECOMANDĂRI