Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Serile basarabenilor în autoizolare sunt mai colorate datorită muzicii online şi a poveşilor

Serile basarabenilor aflaţi acasă în autoizolare sunt mai colorate datorită muzicii online şi a poveşilor. Tot mai mulţi interpreţi organizează concerte pe reţelele sociale. Ei încearcă să creeze o stare de bine oamenilor care îi privesc, dar îi şi îndeamnă să stea în casă. Mâine, va avea loc primul quarantine festival. Artişti din Republica Moldova se vor reuni pe Internet pentru a organiza o seară de neuitat.

 La Quarantine Festival vor crea atmosferă şapte interpreţi şi formaţii autohtone. Timp de trei ore, oamenii pot uita de criză şi se pot delecta cu muzică de calitate, într-un format unic.
 
„Vă invităm la Quantantine festival pe 8 aprilie la ora 6 seara, să fim mai aproape de voi să vă cântăm piesele noastre preferate într-o atmosferă foarte caldă”, este îndemnul ELENEI KARAFIZI, interpretă.

În acelaşi timp, interpreţii Dana Markitan şi Radu Zaplitnîi, încearcă seară de seară să organizeze live-uri pe pagina lor de social.
 
„Vreau să aducem cît mai mult zâmbet pe feţele oamenilor şi chiar avem un instrument care este băţul fermecat. Prin energia noastră vrem să ridicăm dispoziţia tuturor oamenilor care şi-au pierdut curajul şi s-au panicat”, A SPUS DANA MARKITAN, interpretă.
 
„Eu şi familia mea am decis să facem nişte filmuleţe motivaţioanle pe care le-am plasat pe reţelele de socializare astfel încât statul dumnevoastră acasă să fie cât mai plăcut şi mai dinamic. Am vrea să vă îndemnăm pe toţi cu întreaga mea familie să staţi acasă pentru că în această perioadă, noi cei care suntem îndemnaţi să nu ieşim doar astfel putem să îi ajutăm pe toţi cei care muncesc din greu ca noi mâine să trăim mai bine”, spune ALIONA TRIBOI, interpretă.

Şi pentru că cei mici adoră poveştile, o mămică din raionul Rezina le citeşte împreună cu fiul ei, Traian. Imaginile sunt difuzate pe pagina de facebook a Bibliotecii Publice raionale "Mihai Eminescu" din Rezina.

Povestea de seară din împărăţia Doinei şi a lui Traian începe în fiecare seară la ora 19:30.
 
 
Similare
RECOMANDĂRI