Şeful statului: Avem multe localităţi în care competiţia va fi între PSRM şi ACUM. Greul pentru coaliţie abia începe
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Şeful statului: Avem multe localităţi în care competiţia va fi între PSRM şi ACUM. Greul pentru coaliţie abia începe

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a venit cu un apel către partide şi politicieni să manifeste maturitate politică în campania pentru turul doi al alegerilor şi să desfăşoare o competiţie electorală corectă, în spirit democratic.

Pe o reţea de socializare, preşedintele scrie că în turul II, sunt multe localităţi în care competiţia se va desfăşura între PSRM şi ACUM, partidele care formează coaliţia majoritară.

„Cred că e important ca politicienii din aceste partide să înţeleagă nu doar miza turului doi, dar şi miza mult mai importantă care ţine de viitorul ţării, de ceea ce au de făcut împreună mai departe în coaliţie.

Greul pentru coaliţia majoritară abia începe, iar pentru a putea îndeplini angajamentele asumate în Acordul pe care partidele componente l-au semnat, este nevoile să poată lucra în continuare împreună şi după aceste alegeri”,
se arată în postare.

Dodon mai spune că alegerile locale s-au desfăşurat în mod liber şi democratic, „fapt care demonstrează că este o revenire la normalitate după mulţi ani în care competiţia electorală a fost grav afectată de metode incorecte practicate de anumite partide sau politicieni care încercau să decidă în locul cetăţenilor.”

Similare
RECOMANDĂRI