Şeful ASP respinge acuzaţiile aduse de PDM: Instituţia nu s-a implicat în campania electorală a alegerilor prezidenţiale şi nu promovează oameni pe linie de partid
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Şeful ASP respinge acuzaţiile aduse de PDM: Instituţia nu s-a implicat în campania electorală a alegerilor prezidenţiale şi nu promovează oameni pe linie de partid

ASP dezminte acuzaţiile lansate ieri, de către deputatul PDM şi fostul şef al Centrului Multifuncţional din Ialoveni. Vladislav Zara, directorul ASP, respinge acuzaţiile şi declară că nu a promovat sau păstrat personalul în funcţii pe linie de partid. Asta după ce ieri, acesta a fost acuzat că, imediat după retragerea PDM-ului de la guvernare, fostului şef de  la Ialoveni i s-a cerut demisia. 

„În circumstanţele actuale, rezumă concluzia că reformele demarate în cadrul ASP, inclusiv lupta cu corupţia şi reţinerea persoanelor implicate, stoparea procedurilor de achiziţie controversate, reducerea funcţiilor de conducere, etc. au atins interesele anumitor membri care deţineau controlul indirect asupra instituţiei. 

Suplimentar, pentru cei interesaţi de viaţa mea personală, inclusiv de timpul de odihnă informez că nu sunt în concediu nici la momentul actual şi nici în timpul apropiat”, spune şeful ASP. 

De asemenea, ASP neagă că ar fi fost implicată în campania electorală a alegerilor prezidenţiale din toamna anului 2020. „În cadrul instituţiei n-au fost şi nici nu se desfăşoară acţiuni cu caracter politic şi nici un angajat n-a fost supus presiunii şi concedierii în funcţie de apartenenţa politică”, se spune în comunicatul de presă al ASP. 

Citeşte şi:

Ies la iveală noi detalii despre campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie

 

VIDEO. Alexandru Jizdan: Igor Dodon continuă să pună presiuni pe conducătorii serviciilor deconcentrate

 
Similare
RECOMANDĂRI