Şefa Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport din cadrul Primăriei Chişinău şi-a dat demisia
Sursa foto:Unimedia Vizualizari:

Şefa Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport din cadrul Primăriei Chişinău şi-a dat demisia

Rodica Guţu, şefa Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport din cadrul Primăriei Chişinău şi-a dat demisia din funcţia deţinută.

Despre plecarea Rodicăi Guţu de la conducerea Direcţiei a informat într-o postare pe Facebook primarul Ion Ceban.

„Şefa Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport, Rodica Guţu şi-a depus demisia, iar ieri i-am semnat cererea de plecare din funcţie”, a scris Ion Ceban.

De asemenea, primarul Chişinăului a menţionat că a semnat cererile de demisie a celor doi şefi adjuncţi ai Direcţiei şi a prezentat persoana care va fi unul din noii şefi adjuncţi ai direcţiei.

„Este vorba de Dorin Pavaloi, un specialist bun în domeniu”, a scris Ion Ceban.

Primarul a mai precizat că procedura de angajare a unui nou şef al direcţiei educaţie va fi efectuată în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Reporterii TVR MOLDOVA au încercat să o contacteze pe Rodica Guţu pentru a-şi expune punctul de vedere asupra demisiei, dar aceasta nu a răspuns la apelurile telefonice.

Amintim că Ion Ceban i-a solicitat, pe 20 ianuiarie, şefei Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport, Rodica Guţu, să-şi prezinte benevol demisia. Edilul a declarat la şedinţa de la Primărie că în Direcţie sunt depistate numeroase încălcări, iar cu privire la acestea urmează să fie sesizate organele de drept
Similare
RECOMANDĂRI