Şedinţa la care urma să fie examinată constestaţia PCCOCS cu privire la decizia judecătoriei de a înlocui arestul preventiv cu cel la domiciliu în cazul fostului şef al IGP, amânată
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Şedinţa la care urma să fie examinată constestaţia PCCOCS cu privire la decizia judecătoriei de a înlocui arestul preventiv cu cel la domiciliu în cazul fostului şef al IGP, amânată

O altă şedinţă la care urma să fie examinată constestaţia Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale cu privire la decizia judecătoriei de a înlocui arestul preventiv cu cel la domiciliu în cazul fostului şef al Inspectoratului General al Poliţiei (IGP) Alexandru Pînzari a fost amânată, scrie Ziarul de Gardă.

Pe 6 septembrie, Curtea de Apel (CA) Chişinău a ascultat poziţiile părţilor şi a dispus amânarea desfăşurării şedinţei pentru miercuri, 8 septembrie, notează sursa citată.

Fostul ministru al Apărării Alexandru Pînzari se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile, în baza unei decizii a Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana care a fost luată pe 25 august.

Duminică, 1 august, fostul ministru al Apărării Alexandru Pînzari, reţinut pe 31 iulie, în dosarul fostei Direcţii nr. 5 a MAI, a primit 30 de zile de arest. Procurorii au depus demersul pentru prelungirea arestului preventiv în privinţa fostului şef al Inspectoratului General al Poliţiei (IGP) Alexandru Pînzari.

Potrivit PCCOCS, Alexandru Pînzari este bănuit că ar fi comis anumite fapte infracţionale în perioada în care era şef al IGP.

Pe 7 iulie, Dorin Damir, fostul şef al Direcţiei Operaţiuni Speciale nr. 5 şi actual şef al IP Balţi Valeriu Cojocaru, dar şi fostul şef al secţiei nr.1 „K” a Direcţiei nr. 5, actual inspector din cadrul Poliţiei de Frontieră Ion Cojocaru, au fost plasaţi în arest pentru 30 de zile, în dosarul ce vizează activitatea angajaţilor fostei Direcţii nr. 5 a MAI.

Similare
RECOMANDĂRI